Gray%20Yellow%20Brown%20Simple%20Bear%20and%20Stars%20International%20Friendship%20Day%20Greeting%20

Happy Avocado Challenge

Competiție de challenge-uri creative și educative

Capture.PNG

KULT Fest

Festival creat de către tinerii KULT, el este dedicat tuturor vârstelor și combină muzica de calitate, cultura, educația și atracțiile dinamice cu rolul de a oferi experiențe inedite tuturor participanților.

Life School

Ajutăm tinerii să dobândească abilități practice necesare în viața de zi cu zi.  Am invitat 5 specialiști din diverse domenii precum Gastronomie, Industria vestimentară, Medicină, Psihologie și Economie care au împărtășit din experiența lor.

Roman3D

Un proiect menit să formeze stereotipul unui tânăr model, prin atelierele interactive, vizitele în companii, întâlnirile cu oameni-model și învățarea prin experiențe directe.

Academia de Talente ZF

Orice tânăr trebuie să-și urmeze pasiunile și calea în viață. Dacă nu ți le-ai descoperit încă noi ți-am pregătit un proiect ambițios care îmbină formarea practică în cadrul companiei de renume mondial, ZF Group, cu ateliere de dezvoltare personală livrate de trainerii KULT Hub.

Roman Art Street

Festival de artă stradală dedicat tuturor iubitorilor de frumos și de neconvențional.

Bucurie într-o cutie

De Crăciun fiecare dintre tineri a făcut un mic cadou pentru un copil sau un bătrân care aveau nevoie de un strop de bucurie în viața lor.

Candidatură Roman Capitala Tineretului

Alături de prietenii noștri din grupul #weCONNECT am realizat strategia de dezvoltare a ecosistemului de tineret din orașul Roman.

Foișorul cu povești

Proiectul s-a născut din dorința de a promova domenii nefamiliare tinerilor și a interacționa cu specialiști din domeniu

0773 123 246

  • YouTube

©2020 by KULT. All rights reserved.