kult-hub.jfif

Locul unde ideile tinerilor prind viață.

Asociația KULT Generation este o organizație non-profit ce oferă contexte educaționale în care tinerii dobândesc competențele necesare pentru a face față provocărilor secolui XXI.

KULT Hub este o comunitate online unde tinerii găsesc valorile, resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a avea curajul să gândească liber, să fie cea mai bună versiune a lor și să-și urmeze, cu încredere, propriul drum în viață.

Ce ne ghidează

Înainte de toate sunt valorile. Ele reprezintă ceea ce este cu adevărat important pentru noi. 

După ele ne ghidăm în activitatea de zi cu zi și ele unesc membrii comunității KULT. 

Fii bun.

Există proverbul ”ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Noi credem că ar trebui să fie invers: ce ție îți place fă-i altuia. Cu toții avem nevoie să fim ascultați, înțeleși și încurajați. Dăruind vei dobândi.

Continuă să înveți. 

Primul pas către înțelepciune este să realizăm că nu deținem adevărul absolut și că mereu avem de învățat. Încurajăm membrii noștri să-și dezvolte în mod constant abilitățile prin dăruire și efort și să prindă drag de învățare. Pe scurt, să punem mână pe o carte din când în când.

Fii implicat. 

Aici e simplu, când ne asumăm o responsabilitate, ne implicăm 100%. Luăm inițiativă, provocăm status quo-ul și nu umblăm cu jumătăți de măsură.

Lucrează în echipă. 

Ne pasă mai mult de succesul grupului, decât de succesul individual. Dăm o mână de ajutor, ne susținem reciproc și avem încredere unul în celălalt. 

Gândește liber. 

Aici e puțin complicat. Să putem gândi cu adevărat liber avem nevoie de puțină educație și cultură, altfel rămânem prizonierii dogmelor. De aceea, încurajăm tinerii să citească, să se cultive, să se înțeleagă pe ei înșiși și să-și exprime ideile cât mai liber.

3 ani și continuăm

Povestea noastră a pornit de la ideea de a face un incubator de proiecte pentru adolescenții din Roman.

Ce a început în 2017 ca un simplu proiect, după 3 ani, ne putem mândri cu 30 de inițiative create și implementate de către 200 de tineri pentru 8000 de beneficiari.

Comunitatea KULT

Tineri cu inițiativă, bloggeri, ilustratori, fotografi, coordonatori și contribuitori.

0773 123 246

  • YouTube

©2020 by KULT. All rights reserved.