Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Înscrie-ți ideea de afacere la Tinerii în Arenă

Tinerii în Arenă este evenimentul care aduce împreună energia antreprenorială a tinerilor din România pe un format de tipul Imperiul Leilor.

Prietenii noștri de la “Vreau să fiu antreprenor” tocmai au lansat formularul de înscriere pentru ideile voastre de business pe care vreți să le prezentați în cea de-a doua ediție “Tinerii în Arenă”!


Cele mai bune 15 idei de afacere vor primi mentorat, iar primele 7 dintre acestea vor fi prezentate în fața celor mai mari antreprenori și investitori din România, în cadrul evenimentului.


Grăbiți-vă, pentru că înscrierile sunt deschise până pe data de 23 februarie, ora 23:59!


Formularul poate fi accesat prin următorul link.


Ideile vor fi selectate pe baza conținutului din prezentare și a videoului. Aplicanții eligibili sunt cei între 16 și 24 de ani.


Am pregătit mai jos o structură de prezentare pentru ideea ta de business alături de un video de la Cristian Onețiu prin care îți explică ce ai de făcut.


Linkul de unde poți descărca prezentarea este aici: http://bit.ly/Template_idee-ppt (format Powerpoint) sau http://bit.ly/template_idee-TiA-pdf (format pdf)


O aplicație completă cuprinde o prezentare a ideii de afacere și un video. Poți aplica cu o singură idee de afacere și îți recomandăm să mergi pe acea idee în care ai cea mai mare încredere și ești cel mai motivat să o pui în aplicare. Poți aplica cu ideea de business și în echipă.


Pentru orice întrebări, mă poți contacta la alin.apostu@rbls.ro

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm