Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Înscrierile pentru a doua ediție a evenimentului “Tinerii în Arenă” sunt acum deschise🔥Dacă îți dorești să rezolvi problemele oamenilor sau să le faci viața mai bună, să fii independent financiar și să fii un lider... ai ajuns în locul potrivit, "Tinerii în Arenă” by VSFA&Insights revine cu cea de-a doua ediție, într-un nou format și cu noi surprize pentru voi.


🔥Pe data de 27 aprilie, 7 dintre cei mai mari antreprenori și investitori români vor fi invitații și jurații noștri. 7 dintre cei mai implicați si creativi tineri din România vor veni să își prezinte ideile de business “leilor". Totul se va întâmpla live.


🔥Timp de 2 ore, vei învăța din experiența antreprenorilor, vei fi inspirat de ideile tinerilor participanți și vei vedea cum se negociază în lumea afacerilor. Mai important, vei pleca mai pregătit și motivat să-ți urmărești visul și îți vei dori să intri și tu în arena noastră.


🔥Rezervă-ți 2 ore pe data de 27 aprilie, de la ora 18:00, pentru a participa la evenimentul care schimbă viețile tinerilor antreprenori!


🔥Link aici pentru înscriere

http://bit.ly/ÎnscriereTiA2021-1

Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.