Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Atelier: Mișcarea în timpul menstruației


Joi, 18 martie, de la ora 19:00, ne întâlnim online cu Oana Sforoi, kinetoterapeut, educator perinatal și instructor de Pilates, Fitness și Yoga, la un atelier despre mișcarea în timpul menstruației.


Știai că exercițiile fizice efectuate regulat de-a lungul ciclului menstrual ne pot influența într-un mod benefic experiența pe care o avem la menstruație? Dar ce anume putem face practic în zilele de menstruație și ce ar trebui să evităm? Ce poate ameliora simptomele asociate menstruației, în special durerea, având în vedere că în jur de 80% dintre noi au crampe menstruale puternice în primele zile de menstruație?


Vino la o întâlnire în care explorăm împreună cum poate rutina ta de mișcare să se armonizeze cu fiecare fază a ciclului menstrual. Descoperim care sunt principiile de mișcare după care să te ghidezi pentru a crea rutina care funcționează pentru tine și simptomele tale.

Workshop-ul se va încheia cu o sesiune practică de Yoga cu exemple de posturi, tehnici de respirație și meditație care pot îmbunătăți considerabil experiența la menstruație.

Workshop-ul va avea loc online pe platforma Zoom, joi 18 martie, de la ora 19:00, și va dura în jur de 2 ore.


Te poți înscrie completând acest formular până la 15 martie: https://forms.gle/5GQD2F8Wc6LgrE427, după care primești un e-mail de la noi cu mai multe detalii. Nu uita să ai pregătită o saltea de yoga pentru ultima jumătate de oră dedicată exercițiilor practice. (Dacă nu ai saltea, e foarte în regulă să faci mișcările pe pat sau pe o păturică)


Workshop-ul face parte din seria de Ateliere educative Comunitatea Ielelor. Aceste evenimente ne ajută să oferim ceva înapoi comunității care ne susține proiectele. Evenimentul este gratuit, însă în urma participării la eveniment, ne poți susține printr-o donație care ne ajută să ne continuăm proiectele dedicate adolescentelor și femeilor din România.


Donație minimă sugerată: 10 lei. // Cont bancar: RO10INGB0000999909985135, deschis la ING Bank


Despre Oana Sforoi:

Oana Sforoi este kinetoterapeut licențiat în cadrul UMF Carol Davila (2013), educator perinatal și instructor de Pilates, Fitness și Yoga (200 h) cu experiență în domeniul Prenatal, Postnatal și Fertilitate. Cel mai recent s-a certificat în Womb Yoga, pentru a putea răspunde nevoilor de vindecare a ciclului menstrual și a pântecului și acum studiază pentru a deveni Consilier de Echilibrare Hormonală.


Mai multe detalii în cadrul evenimentului de pe Facebook.

Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.