Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Bursele stART: programul de burse pentru tinerii talentați


Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia Școala de Valori oferă, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a-și îndeplini visurile.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într-o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.

Cu ajutorul burselor, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artişti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnaliști. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul ales.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul.


Cum mă înscriu?


Daca ești elev îți recomandăm să abordezi încrierea în urmatorii pași ca să fie cât mai simplu

  1. Citește ghidul de înscriere al programului

  2. Pregăteșteti portofoliul cu minim 5 lucrări reprezentative

  3. Filmează-te într-un scurt video de 2 minute prin care să ne arăți la care dintre talentele disponibile pentru bursă ești bun

  4. Pune-le pe toate în ordine conform ghidului de înscriere și completează formularul de înscriere asigurandu-te că un parinte sau tutore legal este alături de tine și își de acordul pentru participarea în program.

  5. Fii sigur că respecți termenul de înscriere (20 noiembrie) și că nu-l depășesti ca să îți putem procesa înscrierea.

Mai multe informații aici.

Tags:

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm