Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Comunitatea ielelor se mărește!Comunitatea Ielelor este un spațiu atât digital, cât și offline creat de Asociația Iele-Sânziene. Ne-am propus ca până la finalul anului 2020 să strângem 100 de membri în Comunitatea Ielelor.


Anul acesta a fost o provocare pentru toată lumea, iar noi ca ONG la început drum am resimțit din plin efectele pandemiei asupra activității noastre. Ne-am mutat atelierele de educație menstruală în online, și deși a fost dificil la început, adolescentele cu care am lucrat au fost foarte receptive și am reușit chiar și din spatele unui ecran să vorbim despre menstruație, corp și dilemele specifice pubertății și adolescenței.


Acum, pe final de 2020 mai avem nevoie de încă 50 de membri în Comunitatea Ielelor pentru a fi sigure că putem începe anul care vine în forță, cu mai multă stabilitate și mai puține griji financiare. 100 de membri în comunitate timp de un an înseamnă acces la educație și produse de igienă menstruală confortabile și eco-friendly pentru 200 de adolescente vulnerabile. 


Există două tipuri de membership-uri, iele (sub 15 lei/lună) și sânziene (sub 25 lei/lună).

Ambele vin cu o serie de beneficii și cu susținerea directă a proiectelor asociației, iar membrii Comunității primesc:

  • un newsletter feminist săptămânal în care pot citi despre ce s-a mai întâmplat în lume și în țară referitor la in/egalitate de gen, informații despre women's health, recomandări interesante de lectură, filme, evenimente și interviuri cu femei care ne inspiră.

  • 20% reducere la orice comandă din shop-ul caritabil iele: absorbante reutilizabile fabricate etic în România, cupe menstruale, măști reutilizabile din material textil care respectă indicațiile WHO. Banii strânși din vânzări sunt reinvestiți în proiectele asociației.

  • acces gratuit la cursuri și evenimente organizate de asociație

  • posibilitatea de a închiria gratuit o cameră din spațiul asociației din București

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm