Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

EduHack 2020 - Education. Technology. Future


Get ready. Set. CODE!

Vino și inovează împreună cu persoane la fel de pasionate ca și tine, câștigă premii, fii observat și simte-te bine!


Ce este EduHack?

Competiție anuală de echipe, bazată pe provocări din educație. Formală, informală sau non-formală, tu alegi. Poți să te înscrii alături de echipa ta sau o poți forma chiar în cadrul evenimentului.

Vino și inovează împreună cu persoane la fel de pasionate ca și tine, câștigă premii, fii observat și simte-te bine!

Vei avea la dispoziție 36 de ore să dezvolți o soluție la una dintre provocările noastre sau poți să lucrezi la ideea proprie cu care te-ai înscris in competiție.

EduHack e platforma prin care tu creezi soluția ce aduce educația în ritm cu nevoile generației curente. Ești pregătit? Te așteptăm.

Pentru că anul 2020 este unul special, și noi ne-am adaptat, ne-am supra digitalizat și am inovat cu scopul de a-ți oferi cea mai interesantă experiență online. Vom avea la dispoziție platforme de colaborare pentru echipe, intervenții live pe Youtube și Facebook dar și conferințe și sesiuni de mentorat individuale și de echipe pe canale de voce, video și text.

Păstrăm cât mai mult din savoarea unui hackathon fizic.


Unde mă înscriu?

Înscrierile sunt deschise până pe 10 Decembrie, prin acest formular.

Mai mult, EduHack e deschis pentru toată lumea. Fie că ești coder, designer, omul cu ideea, sau știi să vorbești în public, la EduHack iți poți găsi echipa. Tot ce iți trebuie e pasiune!


Mai multe informații pe clujhub.ro

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm