Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Emoții din primul rândFotografie din arhiva personală

Sunt sigură că ştii foarte bine cum e atunci când se acumulează atât de mult stres încât orice te ajuta să te relaxezi pur şi simplu nu mai dă roade. Într-un astfel de moment am descoperit eu bucuria de a participa la concerte în primul rând şi e MAGIC!


Stresul devine fără să îți dai seama un înveliș gros de sticlă prin care auzi, vezi și înțelegi tot ce se întâmplă în jurul tău, însă emoțional nu te mai atinge nimic. Chiar și atunci când vezi un film, citești o carte sau te plimbi cu prietenii, totul se întâmplă în afara ta, dincolo de acest înveliș de sticlă. Atunci când participi la un concert totul se întâmplă și în interiorul tău, iar acel înveliș dispare ca prin magie.


Chiar dacă e un concert în aer liber sau nu, intensitatea emoţiilor din primul rând e unică. În acele clipe uiţi de tine, de limitele pe care le ai, de stresul care te-a urmărit mereu pas cu pas şi îţi dai, în sfârşit, voie să fii liber, îţi oferă libertatea şi bucuria de care ai atât de multă nevoie. Te eliberezi şi simţi că devii supererou într-o poveste în care pur și simplu vrei să fii. Superputerea ta e fericirea pe care o simţi, iar datorită ei devii mai sincer și mai bun cu tine și cu ceilalți.


Fericirea ideală mai poate aștepta.

Apoi, fericirea ta se transformă încet-încet într-un lampion. Lampionul tău urcă tot mai sus şi se întâlneşte cu lampioanele celorlalţi, luminând cerul întunecat al nopţii. Dai și primești atât de multe emoții, încât nici nu îți dai seama că tocmai atunci se formează acea strânsă legătură între tine, public și artiștii de pe scenă. Bătăile inimii sunt în același ritm cu melodiile tale preferate și îți confirmă că ți-ai găsit, în sfârșit, fericirea. Fericirea ideală mai poate aștepta.


Şansa de a-ţi vedea artiştii favoriţi în carne şi oase pe scenă este extraordinară, aceștia trăind cu pasiune şi dăruind publicului o mare parte din sufletul lor. Să fii acolo, să simţi muzica, basul, jocul de lumini și culoare copleşindu-te dintr-o dată, să fredonezi, să cânţi, să ţipi de fericire cât de tare poţi împreună cu ei este cu adevărat memorabil. Astfel de experiențe îți amintesc că magia există chiar și acolo unde nu ți-ai imaginat nici o secundă că ar putea fi. În câteva clipe simți că faci parte dintr-o familie mai mare care și-a găsit și ea fericirea în timpul concertului și se bucură de ea la fel de mult ca tine.Fotografie din arhiva personală

Una dintre trupele mele preferate este Vama, pentru că atunci când este pe scenă, vezi pasiunea și bucuria în mișcare. Toți membrii acesteia pun atât de mult suflet în ceea ce fac, încât este aproape imposibil să exprimi în cuvinte atmosfera pe care o creează. Am fost la trei concerte ale trupei și am simțit din plin ce înseamnă să trăiești fericirea la puterea a treia. Unul dintre cele trei concerte la care am participat a fost chiar cel de lansare al albumului Better care a avut loc la Sala Polivalentă în data de 12 octombrie 2017. Prima fotografie este o scânteie de fericire din acea zi, iar cea de-a doua este de la concertul din decembrie 2016.


Trupa Vama este mai mult decât Perfect fără tine. Fiecare melodie are mesajul și povestea ei. M-am întrebat de multe ori de ce nu ajung melodii precum Scrisoare către Făt-Frumos, Ana sau Departe la radio și cred că unul dintre răspunsuri ar putea fi acela că unele melodii chiar trebuie simțite și nu ascultate la radio. In the Name of Love este doar una dintre melodiile mele preferate de pe noul lor album Better deoarece simți sinceritatea și iubirea vibrând în fiecare sunet și cuvânt. Fiecare cântec în parte este o emoție care merită descoperită.


...de data asta chiar ţi-ai trăit visul, nu doar ți-ai dorit să-l atingi.

Când eşti în primul rând trăieşti tot, cu intensitate. Chiar îți trăieşti visul aşa cum poate n-ai mai văzut-o vreodată. Nu, nu mai vrei să se termine niciodată. Poate un autograf îţi va dovedi, când te trezeşti, că de data asta chiar ţi-ai trăit visul, nu doar ți-ai dorit să-l atingi. După aceea vrei cu orice preț să îl păstrezi. Nu vrei să-l lași să se destrame și să vezi din nou realitatea.


A doua zi te întorci la viaţa ta obişnuită şi strecori autograful în mapa în care îţi ţii de obicei toate cursurile şi speri să nu te întrebe nimeni în ce zi suntem sau cât e ceasul, ca să mai poţi trăi încă puţin emoţiile din timpul concertului.


Chiar şi mult timp după astfel de experienţe îți simţi sufletul țopăind de fericire și repetând ca un copil alintat, curios și foarte, foarte nerăbdător: Mai vreau! Mai vreau! Mai vreau! Cu toții merităm cât mai multe momente de neuitat pentru că ele ne dau energie tocmai când avem mai mare nevoie de ea.


Pentru unii oameni e suficient să fie acolo și să se bucure de atmosfera magică indiferent dacă sunt în primul rând sau în ultimul, dar eu cred că atunci când ești chiar lângă scenă primești o amintire care te definește, chiar dacă nu-ți dai seama pe moment. Ai ocazia să fii super erou. Nu, nu trebuie să salvezi lumea, doar bucură-te de emoțiile din primul rând.Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.