Guest Post - Ghidul practic care te va ajuta să ai o sesiune fără stres

Acest ghid practic te va ajuta să ai mai mult control și vei învăța cum să-ți organizezi timpul în sesiune în 5 pași.

Când mi-a venit ideea să pregătesc acest ghid m-am gândit cât de mult m-ar fi ajutat pe mine, ca studentă, să știu cum să învăț eficient și să mă raportez la sesiune fără stres, mese întârziate și nopți nedormite. Îți sună cunoscut, nu?


Acum, ca profesor, mă bucur că pot să-i ajut pe studenți să-nvețe eficient și să se bucure de momentele faine din timpul facultății. Chiar și în sesiune.


Dacă ești student, acest ghid practic te va ajuta să ai mai mult control și vei învăța cum să-ți organizezi timpul în sesiune în 5 pași:


PASUL 1. Listează tot ce ai de făcut, pe fiecare materie de examen. PASUL 2. Listează tot ce vrei să faci ca să te relaxezi în sesiunea asta. PASUL 3. Definește cum vrei să înveți. PASUL 4. Planifică în funcție de timpul pe care-l ai la dispoziție. PASUL 5. Începe să planifici fiecare zi din sesiune, pe ore.


Fiecare pas este definit clar în ghid. Tu ai nevoie doar de-un pix și-o foaie. Atât.


De unde iau ghidul?

Descarcă ghidul gratuit de aici: denisaradu.ro/ghid-planificare-sesiune/


Îmi doresc ca acest material să ajungă la cât mai mulți studenți. Cum ai putea contribui și tu în povestea asta? Dã-le de veste și colegilor tăi de sesiune să-nvețe și ei să-și organizeze mai bine timpul în sesiune.

Și dacă ți se pare util acest ghid, dă-mi de veste. O să-mi dea mai mult zvâc să mai pregătesc asemenea materiale.


Denisa Radu este doctor în științele comunicării. Lucrează ca om de comunicare de peste 9 ani. Ea predă în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA, iar când nu e la catedră, intră în rolul practicianului care dezvoltă și implementează strategii de comunicare și digital marketing.

O poți urmări pe Denisa pe: https://denisaradu.ro/ sau pe contul ei de Instagram: https://www.instagram.com/denisaradu.ro/

Related Posts

See All

Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.