Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Parlamentul European - Premiul Charlemagne pentru tinerii europeniPremiul Charlemagne pentru tinerii europeni dorește să încurajeze atât dezvoltarea unei conștiințe europene în rândul tinerilor, cât și participarea acestora la proiecte de integrare europeană. Premiul este acordat acelor proiecte realizate de tineri care promovează buna înțelegere și dezvoltarea unui simț comun al identității europene și care dau exemple practice de europeni care trăiesc împreună ca o comunitate.


Acordat în comun anual de Parlamentul European și Fundația pentru Premiul Internațional Charlemagne din Aachen, premiul întâi, pentru cel mai bun proiect, este de 7500 EUR, premiul 2 este de 5000 EUR, iar premiul 3 de 2 500 EUR. Cei trei laureați finali ai premiului beneficiază de o vizită la Parlamentul European (la Bruxelles sau Strasbourg).


Reprezentanții tuturor celor 27 de proiecte naționale selectate vor fi invitați într-o excursie de patru zile la Aachen, în Germania.


Premiile acordate pentru cele mai bune trei proiecte vor fi prezentate de Președintele Parlamentului European și de către reprezentantul Fundației pentru Premiul Internațional Charlemagne din Aachen.


Mai multe detalii AICI.

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm