Primul pas în carieră. Primul pas spre viitor


Asociația ESN Iași vă invită să luați parte la workshop-urile și discuțiile din cadrul proiectul european “Primul pas în carieră, Primul pas spre viitor” care se va desfășura online, în perioada 3 Decembrie 2020 - 15 Ianuarie 2021.


Proiectul “Primul pas în carieră, Primul pas spre viitor” va avea loc pe parcursul a 7 săptămâni, timp în care veți avea acces la 9 sesiuni cu traineri din diferite domenii: management, voluntariat, beneficiarii oportunităților Erasmus+, relații internaționale, însoțitori de zbor și marketing.


Trainerii sunt profesioniști în domeniile respective și s-au alăturat pentru a vă ajuta să obțineți o imagine de ansamblu asupra tuturor oportunităților studențești pe care le aveți în acest moment și pentru a vă facilita accesul în câmpul muncii, dată fiind situația pandemică prin care trecem.


De la depășirea fricii de a pleca în străinătate la crearea unui CV atractiv, de la adaptarea personalității la locul de muncă la gestionarea eficientă a timpului, veți primi informații utile pe care le veți putea pune imediat în practică.


Unde mă înscriu?

https://forms.gle/4BHa7Ye8vKwez34UA

După completarea formularului de înscriere, veți primi un link de acces către grupul de participanți, unde vă așteptăm cu mai multe informații despre calendarul sesiunilor.

https://forms.gle/4BHa7Ye8vKwez34UA

DE CITIT

SUBSCRIBE

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Newsletter

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.