Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

RubikEDU - Înscrie-te de azi pentru a fi antreprenor de mâineÎnscrie-te de azi pentru a fi antreprenor de mâine.

RubikEDU selectează 200 de viitori antreprenori (cu idei sau fără) pentru un program de antreprenoriat cu 20 de ore de ateliere practice, cu exemple actuale, ore de mentorat, fondatori și experți, în care îți antrenezi mentalitatea și abilitățile să faci primul pas asumat către startup-ul tău.

Acum dăm startul înscrierilor pentru prima grupă de 30 de viitori antreprenori.


Cei 4 piloni ai programului:


1. WEBINARII ȘI ATELIERE LIVE prin care vor fi prezentate concepte, tehnici și instrumente utile in construirea unei afaceri (20 de ore)


2. MENTORAT ȘI ÎNTÂLNIRI CU FONDATORI individuale și de grup – pilon esențial în program, prin care participanții au acces la mentorii din comunitatea Rubik Hub (2 ore)


3. SESIUNI ȘI DEZBATERI DE GRUP în cadrul cărora participanții vor avea oportunitatea de a-și oferi feedback și sfaturi utile din experiențele lor personale (4 ore)


4. MATERIALE VIDEO ÎNREGISTRATE cele mai importante subiecte, în pastile scurte (5 ore)


Curricula RubikEDU

Este programul pentru mine?


Participarea este gratuită, iar programul RubikEDU te ajută să-ți analizezi și să-ți descoperi potențialul de antreprenor, fie că ești angajat într-o companie sau student sau freelancer sau deja antreprenor.


Pentru înscrierea în cadrul programului nu este obligatoriu să faci parte dintr-o echipă deja formată sau să ai deja stabilită o idee de afacere.

RubikEDU se concentrează în primul rând pe oameni și în faza a doua, pe idei. Unii dintre participanți ni se vor alătura cu o idee clară pe care vor să o dezvolte, în timp ce alții ni se vor alătura în timp ce încă explorează.


Unde mă înscriu?


Formularul de înscriere și mai multe detalii despre program găsești aici.

Termenul-limită este 2 decembrie.

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm