Rubikigai - Trei săptămâni de descoperire și deblocare a adevăratului tău potențial.


Rubik Hub a lansat un nou program, #rubikigai, o călătorie ghidată de explorarea a fascinantei lumi lăuntrice, la finalul căreia vei înțelege cum să construiești viitorul pe o bază solidă.


Programul începe pe 16 noiembrie și se desfășoara pe durata a 3 săptămâni:


Săptămâna 1: Find your passion


Prima întâlnire (16 noiembrie): Care este pasiunea mea adevărată? Cum o fac să fie valoroasă pentru mine și pentru comunitate? A doua întâlnire (18 noiembrie): Care este misiunea mea personală? A treia întâlnire (20 noiembrie): Morning coffee – ce am învățat, cum am integrat și cum îmi va folosi în viitor?


Săptămâna 2: Find your path


Prima întâlnire (23 noiembrie): Ce mă ține în loc? Care sunt barierele care stau în calea pasiunii mele? A doua întâlnire (25 noiembrie): Care este cea mai bună cale pentru mine? A treia întâlnire (27 noiembrie): Morning coffee – ce am învățat, cum am integrat și cum îmi va folosi în viitor?


Săptămâna 3: Think big, start small, act now


Prima întâlnire (30 noiembrie): Ce pași concreți am de făcut de acum înainte? A doua întâlnire (2 decembrie): You can do it – empowerment speech cu invitat special A treia întâlnire (4 decembrie): Morning coffee – Ce avem de sărbătorit la final de program?


Mai multe informații aici: http://bit.ly/RubIkigai

Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.