Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

SkyCreatives - platforma tinerilor artiști care au nevoie de o locație iconică pentru proiectele lor

SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, lansează programul SkyCreatives – Prin intermediul căruia va facilita accesul artiștilor precum fotografi, producători de film, arhitecți, actori, regizori, muzicieni, dansatori etc. la etajul 37 al turnului, care oferă o panoramă de 360 de grade deasupra orașului.

Pentru proiectele selectate și validate, SkyTower va oferi, de asemenea, acces la Esplanada de la parterul turnului, care poate fi folosită ca locație în aer liber pentru sesiuni foto, filmări, flash mob-uri, piese de teatru, concerte și multe altele.


Solicitările pentru programul SkyCreatives vor fi trimise, începând cu 1 noiembrie, la adresa de e-mail skycreatives@skytower.ro . Accesul în clădire se va face în strictă conformitate cu normele de sănătate și de siguranță necesare.


În completarea acestor facilități, programul SkyCreatives înseamnă și deschiderea unei colaborări permanente cu ONG-uri locale pentru utilizarea iluminatului fațadei SkyTower pentru a marca evenimente simbolice sau cauze sociale printr-un afișaj dinamic și personalizat.

ONG-urile interesate sunt invitate să solicite utilizarea acestei facilități SkyTower, care poate contribui la creșterea gradului de conștientizare a cauzelor lor (mail: skycreatives@skytower.ro).„SkyTower este de opt ani un reper pe harta mediului de afaceri din București și un proiect care a condus la investiții majore și dezvoltarea zonei de nord a capitalei. Pentru că avem o clădire iconică, dorința echipei noastre este să ne extindem activitățile de colaborare cu comunitățile dincolo de ce înseamnă doar business. Vrem să devenim o sursă de inspirație pentru tot ceea ce definește o comunitate și, începând de astăzi, împreună cu publicul extern, dar și cu sprijinul chiriașilor noștri, dăm viață programului și comunității SkyCreatives. Vrem să inspirăm, să devenim un reper și în afara țării, pentru mediul internațional de afaceri și turiști.”, a declarat Adriana Dragoescu, CEO RPHI, companiacare deține SkyTower.


Odată cu lansarea SkyCreatives, marcăm și lansarea unui nou website al companiei – www.skytower.ro și procesul de rebranding care s-a concluzionat într-un nou logo pentru clădirea SkyTower.

Despre Raiffeisen Property Holding International

Raiffeisen Property Holding International este centrul de competențe imobiliare al Raiffeisen Bank International, activitatea principală fiind dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare în Austria și piețele din Europa Centrală și de Est.

În România, compania deține și operează două proprietăți de referință, SkyTower și FCC Building. Cele două clădiri de birouri sunt situate în cea mai dinamică zonă de afaceri din București – Barbu Văcărescu-Floreasca.

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm