Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Tinerii în Arenă - cel mai mare eveniment de business adresat Generației Z

Tinerii în Arenă, sau cel mai mare eveniment de business adresat Generației Z, revine pe 27 aprilie cu a doua ediție, pe scena online-ului!


În cadrul ediției din noiembrie 2020, peste 1800 de tineri și-au dat întâlnire cu greii business-ului românesc, mai exact 5 antreprenori de succes din România.


Revenim luna aceasta cu evenimentul care îi aduce în față pe antreprenori precum Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Cristian Onețiu, Cristina Bâtlan, Camelia Sucu, Bogdan Micu și Felix Pătrășcanu, doar că structura este ușor diferită.


Cu ce se schimbă proiectul în această primăvară?


Mai multă informație, mai multă inspirație: de la 7 antreprenori și de la 7 tineri

În primul rând, anul acesta atenția nu o să fie concentrată numai pe antreprenorii mai sus menționați, ci și pe tinerii care își vor prezenta ideile în fața Leilor. În această ediție 15 tineri din toată țara au fost selectați pentru a trece printr-un program de mentorat de o lună și jumătate, urmând ca la final, 7 dintre aceștia să aibă șansa să își prezinte ideea de afacere în fața antreprenorilor pentru a primi sprijinul acestora. Tinerii antreprenori sunt votați chiar în aceste momente de către public și în cadrul evenimentului ei vor prezenta concret ideile de afaceri în fața Leilor.


Te conectezi cu tineri asemenea ție pentru a porni sau dezvolta proiecte

De asemenea, de data aceasta totul de va desfășura pe platforma Eventmix, de la formularul de înscriere și până la eveniment în sine. Prin intermediul platformei tinerii vor putea face networking, se vor putea conecta între ei, pot crea parteneriate, pot găsi clienți, pot discuta despre antreprenoriat, investiții, marketing, obiceiuri sau mindset antreprenoriat. Vor fi mese virtuale de câte 9 persoane iar participanții vor putea merge de la masă la masă pentru a se conecta cu alți tineri, asemenea lor, ce sunt interesați să construiască un business.


Discuții private cu antreprenori

În cele din urmă, un lucru foarte important care se va întâmpla în această ediție, este susținerea camerelor separate cu antreprenorii, prin intermediul cărora participanții vor putea să discute cu Leii noștri. Accesul se face printr-o donație de 120 de lei. Tinerii vor avea șansa să discute cu antreprenorii și să le pună întrebări în mod direct.


Ceea ce nu s-a schimbat este misiunea noastră, de e aduce o viziune clară asupra antreprenoriatului în fața tinerilor care vor să pășească în această zonă. Astfel, Leii care vor fi prezenți la eveniment cred cu tărie în importanța antreprenoriatului și a gândirii antreprenoriale, valorile pe care proiectul Vreau să fiu Antreprenor & Insights le promovează, pentru a genera o transformare la nivel național și la nivel individual prin antreprenoriat.


Valori precum implicare, responsabilitate, etică și acțiunea pentru a pune ideile în practică vor fi dublate de sfaturi practice cu privire la antreprenoriat și cum să devii “investibil” ca și tânăr antreprenor, lucru care reprezintă o barieră pentru 1 din 4 tineri din România pentru intrarea în antreprenoriat conform studiului Insights PulseZ.


Unde mă înscriu?

Poți face asta accesând link-ul următor: https://bit.ly/ÎnscriereTiA2021-1

Evenimentul îl poți găsi pe Facebook aici: https://fb.me/e/14LODVbGM

Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm