Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Tinerii în Arenă - evenimentul de business pe care să nu-l ratezi


Tinerii în Arenă” by VSFA&Insights este unul dintre cele mai mari evenimente de business organizate pentru tineri, în care 5 mari antreprenori își împărtășesc esența experienței lor de până acum, dar și cele mai importante 3 sfaturi pe care trebuie să le știi, atunci când te prezinți în fața unui investitor. 90 dintre participanți, selectați pe baza formularului, vor avea ocazia unică de a intra în contact cu speakerii, prin conversații restrânse organizate în cadrul evenimentului. Dragoș Petrescu, Daniela Mariscu, Dragoș Anastasiu, Cristina Bâtlan sau Cristian Onețiu așteaptă să îți vadă entuziasmul live, marti, 24 noiembrie, începând cu ora 18:00.


De asemenea, avem un invitat surpriză care vine să împărtășească cu tine din tainele online-ului. Radu Constantin este creator de conținut și a construit în jurul lui o comunitate de peste 492k followeri pe Instagram și 856k followeri pe YouTube.

Unde mă înscriu?

Vă puteți înscrie gratuit la eveniment aici, iar mai multe informații puteți obține de pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/741833273080335Subscribe

Mulțumim!

Ce-ți recomandăm