Poveștile pe care le spunem sunt poveștile pe care le trăim.

Devino colaborator și schimbă lumea cu a ta.

Webinar: Decizia de angajare versus opțiunea pentru voluntariatTe invităm să discutăm despre angajare și voluntariat, despre cum si când luăm această decizie.


Prin participarea la webinar vei:

» învăța cum să identifici oportunități legate de voluntariat și angajare; » înțelege beneficiile aduse de voluntariat în perspectiva unei viitoare angajări; » conștientiza nevoile tale imediate, cum le poți transforma în obiective SMART și ce strategie să adopți pentru a le atinge; » putea prioritiza motivațiile si acțiunile personale, în funcție de rezultatele așteptate și de oportunitățile identificate; » înțelege cadrul oferit de legislația în vigoare - Legea voluntariatului nr. 78/2014 actualizată în 2021 și Legea 53/2003 (Codul muncii), actualizată în 2021.


Facilitatorul acestui webinar este Manuela Trușcă - trainer cu experiență de peste 18 ani în programe cu specific în atragerea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în organizații (recrutare, selecție, integrarea la locul de muncă, analiza postului și a fișei de post, evaluarea performanțelor, eficientizarea activității, motivarea angajaților, formarea și dezvoltarea echipelor, comunicarea)


Evenimentul va avea loc:

Joi, 4 martie 2021, în intervalul orar 14:00 - 15:30. Online, pe platforma Zoom.

Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi formularul de înregistrare, disponibil aici → https://forms.gle/zdMdUmeghEFuMQpT8

Pentru mai multe informaţii te rugăm să ne contactezi: ADV România, Departamentul Marketing şi Comunicare Elena Vasiliu, elena.vasiliu@alaturidevoi.ro 0740.544.810 | www.alaturidevoi.ro

Evenimentul are loc în cadrul proiectului “ASPIR: Angajarea Studenților prin Parteneriate Inovative Regionale”, cod SMIS 2014+:130351.

Acest proiect este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, fiind co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Nr. POCU /626/6/13/ 130351.


Mai multe detalii puteți găsi în cadrul evenimentului de pe Facebook.

Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.