Webinar: Training în combaterea fake news pe Social Media


Când distanțarea fizică ne forțează să stăm mai mult între 4 pereți, ne îndreptăm către social media. Dar tot acolo se răspândesc știrile false cel mai ușor iar pandemia le-a accelerat propagarea. De câte ori ai avut tentația să dai click pe Share fără să cunoști sursa? Te-ai trezit vreodată în situația de a descoperi că acele imagini sau links duceau la informații falsificate? Am pregătit pentru tine un workshop care să te ajute să te descurci mai ușor în jungla rețelelor sociale.


Invităm tinerii cu vârste între 16 și 24 de ani la un training despre combaterea dezinformării pe 11 februarie.


Sesiunea online va fi ținută de Oana Despa, editorul publicației Buletin de București. Oana are o experiență de 24 de ani în jurnalism, a lucrat în televiziune și coordona echipa de investigații a seriei de reportaje „România furată” de la Digi24. În 2019, a devenit editorul Buletin de București, proiectul nostru editorial de data-journalism. Anul trecut, a fost și gazda „Buletin de Fake News”, o emisiune online interactivă cu scopul de a demonta fake news alături de experți din diferite domenii.


Dacă vrei să ai un comportament responsabil și să consumi sănătos informațiile de pe rețelele sociale, înscrie-te și tu. Știrile false apar din ce în ce mai des dar te vom învăța abilitățile necesare să faci față valurilor de dezinformare.


Sesiunea se va desfășura online, pe 11 februarie la ora 17:00 și va dura o oră și jumătate. Înscrierea la training este gratuită dar locurile sunt limitate și ne rezervăm dreptul de a face o selecție a participanților pentru a ne asigura că informațiile din training ajung la cele persoane care vor beneficia cel mai mult de pe urma lor. Termenul limită pentru înscrieri este 8 februarie. Participanții acceptați vor primi un email de confirmare.


Mai multe informații puteți găsi aici, iar formularul de înscriere îl puteți accesa prin acest link.

Subscribe

Ce-ți recomandăm

bun.png

Despre KULT

Susține-ne

Ce facem

Pentru tineri

Subscribe

Subcribe

Contact

0773 123 246

©2021 by KULT. All rights reserved.